Un centenar de xiquets participen en l’Aplec de Pasqua en dos col·legis de Vila-real

Abr 19, 2017 | ELS NOSTRES XIQUETS

El regidor de Serveis Socials de Vila-real, Álvaro Escorihuela, ha visitat hui l’Aplec de Pasqua, al col·legi Botànic Calduch. Aquesta edició s’han posat a disposició dels vila-realencs un centenar de places entre aquest centre i el José Soriano, on els xiquets de 3 a 16 anys gaudiran de tot tipus d’activitats d’oci i temps lliure fins el proper dilluns 24. La iniciativa ofereix, a més, servei de menjador i desdejuni per a facilitar la conciliació familiar i laboral i asegurar la cobertura als menors amb accions de carácter inclusiu. Escorihuela ha recordat que aquest Aplec se suma als d’Estiu i de Nadal, completant així de manera pionera l’oferta de cursos per a garantir la cobertura en totes les èpoques de vacances escolars.

Més notícies…