Els alumnes de 4 anys de la Consolació de Vila-real visiten la redacció de POBLE

Feb 28, 2017 | POBLE

Els redactors de POBLE reben en aquests moments una visita molt especial. Els alumnes d’infantil de 4 anys del col·legi de la Consolació de Vila-real, acompanyats per les seues tutores Gisela Usó, Mireia Fuentes i Sara Lloret, estan comprovant el treball dels professionals que cada mes publiquen la revista de Vila-real.

Un total de 57 xiquets i xiquetes realitzen aquesta visita després de desenvolupar en les aules un projecte sobre els mitjans de comunicació. Així doncs, el director de la revista, Juanjo Clemente, els està explicant la importància que té el públic infantil en la revista local.

Caixabank

DSC_0770

Benicàssim

En finalitzar la visita tots els alumnes es portaran un obsequi i el record d’una vesprada diferent i molt fructífera.

Lleida
UAB

DSC_0772

Més notícies…