El pròxim 10 de febrer, l’Auditori Músic Rafael Beltrán Moner de Vila-real tornarà a albergar una nova edició dels Premis POBLE, amb entrada lliure, segons ha anunciat hui el director de la revista, Juanjo Clemente.

En aquesta ocasió, dins de la commemoració del 743 aniversari de la Carta Pobla i amb la finalitat de retre homenatge a tres personatges de Vila-real que han destacat pels seus triomfs, aportacions a la vida col·lectiva del municipi o traspassen amb el seu bon afer les fronteres locals. Santiago Fortuño Llorens, Míriam Cortés Cerisuelo y José Vicente Tomás Claramonte seran distingits dins d’una vetllada cultural en la que de nou la dansa, la màgia i la música en viu tindran ens permetran gaudir d’un espectacle amb arrels vila-realenques.

04-01-2017-premis-poble xvii-premis-poble-a3

El Grup de Danses El Roser, el Grup de Dolçainers i Tabaleters El Trull, A Tempo Dansa, Empaperart, Yunke i la Coral Sant Jaume seran els responsables de regalar als espectadors una vetllada inoblidable. Però sense dubte, l’edició d’aquest 2017 serà recordada per l’estrena del sainet líric, obra de Rafael Beltrán, que endinsarà als espectadors en 1950, després de la tràgica gelada de 1946 a la nostra ciutat i que serà interpretat per l’Orquestra Lírica de Castelló amb el vila-realenc José Luis Miralles com a intèrpret destacat.

xvii-premis-poble-mpeu-pob

error: Contingut protegit!