Diversos representants municipals de l’Ajuntament de Borriana, entre els quals es trobava la regidora d’Igualtat, Maria Romero; la d’Hisenda Cristina Rius; de Via Pública, Vicent Aparisi; Turisme, Santi Zorío; o Serveis Socials, Manel Navarro, han volgut manifestar la seua repulsa a l’assassinat de la vila-realenca Andrea Carballo a les mans de la seua ex-parella, Víctor Llorens, el passat 23 de desembre.

Enfront de les portes del consistori, han guardat un respectuós minut de silenci al costat de varis dels treballadors i treballadores municipals en condemna per un assassinat que ha commocionat al conjunt de la Plana Baixa i que en paraules de la regidora María Romero, “hauria de ser l’argument definitiu per a seguir aplicant les polítiques de protecció i prevenció necessàries i, al seu torn, fer entendre a les institucions que han de seguir augmentant les dotacions i inversions en la lluita contra la violència masclista”.

error: Contingut protegit!

Si contínua utilitzant aquesta web accepta l'ús de cookies. Més informació

Els ajustos de cookies d'aquesta web estan configurats per a "permetre cookies" i així oferir-li la millor experiència de navegació possible. Si continua utilitzant aquesta web sense canviar els seus ajustos de cookies o fa clic en "Acceptar" estarà donant el seu consentiment.

Tancar