La Comissió de Festes de Nules ha presentat el primer programa de festes que ha confeccionat després de la seua constitució. “És la primera vegada que la programació festiva del nostre poble està realitzada per una comissió de festes en la qual estant representats diferents sectors de la població i que després de molts mesos de treball s’ha fet una programació en la que es vol donar resposta a tots els veïns i veïnes; a més amb la constitució de la Comissió de Festes hem complit una de les propostes del programa de govern”, comenta la regidora de Festes i presidenta de la Comissió de Festes, Patricia Cascales.

Cal recordar que el programa de festes d’agost engloba les festes de Sant Roc que tenen lloc a les platges de Nules els dies del 7 al 16 i les Festes Patronals en honor a Sant Bartomeu que es celebren els dies del 17 al 27 d’agost.

Entre les novetats que presenten les festes patronals Ramón Martínez, membre de la Comissió de Festes, destaca “la cridà serà divendres en lloc de dissabte i hi haurà activitats durant tot el dia. A més hem fet una programació per a dinamitzar la zona dels mesons de la tapa i el vi amb activitats per als més menuts pel matí i música en directe per les nits. Dediquem un dia als xiquets i xiquetes i un altre a la gent major de 40 anys, amb aquestes activitats tots els sectors de la població tindran actes específics”.

Es recuperen les entrades de vaques, l’actuació musical amb el grup La Pegatina que tindrà entrada gratuïta, i l’espectacle de varietats. També hi haurà més premis i més categories en el Ball de Disfresses i s’incorpora el I Concurs de Ball de Saló.

Pepe ‘bomba’ en representació de la Comissió del Bou comenta que “el cartell taurí d’aquest programa és molt atractiu i tot moment hem atès les sugerències fetes pels més joves i els rodadors locals”.

Les ramaderies que formen part del cartell taurí són El Torero, amb el bou que patrocina la Penya Cultural Taurina; el dia 19 el bou embolat de l’ajuntament és de la ramaderia Palha; la Penya El Bou patrocinarà el dia 21 el bou de la ramaderia d’Andoni Rekagorri; la Penya Sant Joan farà el mateix el dia 22 amb un bou de la ramaderia d’Ángel Luis Peña; els bous de l’ajuntament del dia 23 d’agost seran de les ramaderies d’Adolfo Martín i de Canas Vigouroux; la Penya Pernia i Companyia també patrocina un bou el dia 25 de la ramaderia de Manuel Caro i la Penya El Set ho farà el dia 26 d’agost amb un bou de la ramaderia de Flor de Jara, el mateix dia l’ajuntament patrocinarà un bou de la ramaderia d’Adolfo Martí.

El programa de festes es repartirà una setmana abans de l’inici de les festes de Sant Roc.

error: Contingut protegit!