El Partido Popular de Vila-real ha reclamat la inversió de 50 milions d’euros que la Generalitat havia promès per a continuar la línia 2 del TRAM fins a Vila-real, que és un transport públic ecològic i que anava a connectar Castelló amb l’àrea metropolitana.

“No obstant açò, en un nou menyspreu, PSOE i Compromís han eliminat la inversió i ho han destinat a ampliar el metre de València”, segons ha assegurat la regidora del PP, Marisa Mezquita.

Mezquita ha lamentat que “una vegada més, la Generalitat menysprea a la nostra ciutat i l’alcalde Benlloch, de nou, demostra la seua submissió a la Generalitat ja que malgrat aquest menyspreu no exigeix gens”. La regidora ha assenyalat que “des del PP no ens oposem al fet que es millore el metre de València, però que no siga a costa dels interessos i la inversió prevista per a Vila-real”. El PP ha presentat una moció per al pròxim ple de manera que l’Ajuntament reclame a la Generalitat la inversió prevista.

Els populars recorden que aquest transport públic anava a suposar connectar la ciutat de Vila-real amb Castelló, Borriana o Almassora amb un transport públic directe i ecològic però “en lloc de reclamar les millores per a la ciutat, l’alcalde prefereix actuar amb pegats i a costa de les arques municipals com ell mateix assegura que va a fer”.

L’edil ha recordat altres “menyspreus” de socialistes i Compromís cap a Vila-real “com és el fet de decidir la ubicació de l’estació intermodal a Castelló en lloc de Vila-real o el tancament del centre de salut de Torrehermosa amb el silenci de Compromís i l’alcalde de Vila-real”.

error: Contingut protegit!