La Casa dels Mundina de Vila-real va acollir la conferència i presentació del llibre ‘Encara no és tard. Claus per a entendre i aturar el canvi climàtic’, a càrrec de l’autor, Andreu Escrivà, XXII Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, en el marc del Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2016. A més de l’autor, la presentació va comptar amb l’escriptor Vicent Usó. La presentació va estar organitzada per la Regidoria d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic, amb motiu del Dia del Medi Ambient. El regidor de l’àrea, Josep Pasqual Sancho, va estar present en l’acte.
presentació llibre medi ambient (2)
error: Contingut protegit!

Si contínua utilitzant aquesta web accepta l'ús de cookies. Més informació

Els ajustos de cookies d'aquesta web estan configurats per a "permetre cookies" i així oferir-li la millor experiència de navegació possible. Si continua utilitzant aquesta web sense canviar els seus ajustos de cookies o fa clic en "Acceptar" estarà donant el seu consentiment.

Tancar